Nûby Snackhouder - 12m+

CNK: 3265022

APB Categorie: Ander

Voorraad: Bezig met controle van de voorraad...
Nûby Snackhouder - 12m+

Wanneer je tussendoortjes meegeeft aan je ravottende (b)engeltje, belanden ze maar al te vaak op de grond. Stop je ze in een Snackhouder van Nûby™, dan is die zorg helemaal van de baan.

De zachte flapjes laten je toe om tussendoortjes zoals droge koekjes of druiven makkelijk in de snackhouder te steken. Diezelfde flapjes houden de snacks dan weer in het potje wanneer het ondersteboven hangt of zou vallen. Zo hoef je je geen zorgen te maken over een kruimelspoor of snacks die op de grond vallen. Willen ze toch iets snoepen? Een kinderhand kan makkelijk door de flapjes heen. Door de lichte weerstand nemen ze enkel de snacks die ze in hun handje kunnen houden. En de rest? Die blijft lekker zitten. Door de ergonomische en zachte Easy Grip™-handvatten neemt je kleintje deze snackhouder op een veilige manier overal met zich mee. De snackhouder van Nûby™ is beschikbaar in 2 leuke, felle kleurtjes en is geschikt voor kinderen vanaf 12 maanden.

Richtprijs

€ 6,99

Gegevens

Nûby Snackhouder

12+ Maanden

Geen rommelige hapjes! Onze unieke Snackhouder houdt snacks in de container in plaats van op de vloer of de autostoel. De zachte kleppen maken het gemakkelijk om de snacks te grijpen zonder te morsen. De houder houdt 250 gr aan droge snacks en de beschermende bodem houdt tafelbladen krasvrij.

Kleuren kunnen afwijken

Meer informatie

EAN Code 0048526054091
Breedte 125 mm.
Hoogte 70 mm.
Diepte 95 mm.
Voorschrift Nee
APB Categorie Ander
Merk Nuby