Expert Haar Shampoo 200ml

CNK: 3281102

APB Categorie: Cosmetisch

Voorraad: Bezig met controle van de voorraad...
Expert Haar Shampoo 200ml

Shampoo met natuurlijke formule om haaruitval te bestrijden. Ideaal in combinatie met een voedingssupplement. Vermindert de haaruitval, voedt en stimuleert de haargroei en versterkt de haarstructuur.


Richtprijs

€ 12,95

Gegevens

Expert Haar Shampoo Anti-haaruitval is een shampoo die op 3 niveaus werkt: de haaruitval verminderen, de haargroei bevorderen en de structuur van het haar versterken met een combinatie van actieve bestanddelen die essentieel zijn voor de gezondheid van het haar.Expert Haar Shampoo Anti-haaruitval bevat plantaardige extracten die de productie van 5-α-reductase (Serenoa Serrulata en Prunus africana) afremmen en zo de haaruitval verminderen en de dichtheid van het haar verbeteren. Het bevat ook een extract van Gingko Biloba dat de microcirculatie bevordert. De toevoeging van isoflavonen vervolledigt de werking. Vitamine B5 stimuleert het opnieuw groeien van het haar en vitamine B8 bevordert de keratinevorming. Expert Haar Shampoo Anti-haaruitval zorgt voor een zachte reiniging dankzij de wasbasis met neutraal en aangenaam parfum. Om de efficiëntie van de behandeling te optimaliseren, is het aangeraden om tegelijkertijd Expert Haar Lotion Anti-haaruitval te gebruiken.

Meer informatie

EAN Code 3700221319925
Breedte 70 mm.
Hoogte 165 mm.
Diepte 40 mm.
Indicaties

Shampoo met natuurlijke formule om haaruitval te bestrijden. Ideaal in combinatie met een voedingssupplement. Vermindert de haaruitval, voedt en stimuleert de haargroei en versterkt de haarstructuur.

Gebruik

Breng de shampoo aan op natte haren en masseer zacht. Afspoelen en herhalen. Laat de shampoo enkele minuten inwerken alvorens overvloedig te spoelen.Minstens 2 tot 3 keer per week aanbrengen.

Samenstelling

AQUA, TEA-LAURYL SULFATE, PEG-18 GLYCERYL OLEATE/COCOATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, POLYSORBATE 80, SOJ HYDROGLYCOLIC EXTRACT (PROPYLENE GLYCOL, AQUA, GLYCINE SOJA SEED EXTRACT, PHENOXYETHANOL, METHYLPARABEN, ETHYLPARABEN, BUTYLPARABEN), POLYQUATERNIUM-7, PROQUAT-WHEAT (PEG-5 COCOMONIUM METHOSULFATE, LAURDIMONIUM HYDROXYPROPYL HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, SODIUM COCOYL GLUTAMATE), COCAMIDE DEA, PYGEUM AFRICANUM GLYCOLIC EXTRACT (PROPYLEN GLYCOL, PRUNUS AFRICANA BARK EXTRACT), SERENOA SERRULATA GLYCOLIC EXTRACT (PROPYLEN GLYCOL, SERENOA SERRULATA FRUIT EXTRACT), PANTHENOL, GINGKO BILOBA LEAF EXTRACT, PARFUM, CITRIC ACID, METHYLCHLORO/METHYLISOTHIAZOLINONE, BIOTIN.

Voorschrift Nee
APB Categorie Cosmetisch
Contra Indicatie

Vermijd het contact met de ogen.

Merk Fortepharma